Een Tailor Mate ontbijt!

20 maart 2018

Heerlijk ontbijten tussen de mooiste pakken voor man en vrouw, dat was vanmorgen bij ons lid The TailorMates.
The TailorMates is dé specialist in maatpakken en maathemden van Nederland. Hun Flagship Store is gevestigd op de Zuidas in Amsterdam, de Showroom is in Utrecht. Met The Traveling TailorMates bedienen zij geheel Nederland. TailorMates is een maatwerk specialist, dus geen standaard pakken en overhemden die zij vermaken, maar ambachtelijk maatwerk volgens Italiaanse traditie. TailorMates is  een one-stop-shop voor business professionals. Met fantastische maatpakken, jasjes, maatshirts, Italiaanse schoenen en accessoires.

The TailorMates is ook de specialist in trouwpakken. Bij The TailorMates draait het om klassieke of modern gesneden trouwkostuums. Aangemeten door meester kleermakers en stuk voor stuk op maat gemaakt in hun atelier. Maar The TailorMates biedt meer op het gebied van kleding, naast trouwpakken en schoenen hebben zij dassen, riemen, sokken, horloges, manchetknopen en andere accessoires van topkwaliteit die je outfit complementeren.

De top-floor van hun Flagship Store is dedicated voor trouwen: de Groom Room. De ideale manier om ontspannen je een mooi trouwpak aan te laten meten. Bezoek de Groom Room voor inspiratie of maak direct een afspraak!

 

Deel dit bericht:
Reina HazenbergEen Tailor Mate ontbijt!