Samen bouwen aan een mooi netwerk!

22 juni 2016

Afgelopen dinsdag 21 juni werden alle leden hartelijk ontvangen door gastheer Cor Mul van Mul Projectontwikkeling op de prachtige locatie Wibautveste.
Mulgroep is van oorsprong een projectontwikkelaar en belegger en van origine een familiebedrijf. In de dynamische vastgoedsector onderscheiden zij zich door hun zeer persoonlijke en laagdrempelige werkwijze. Zij streven er naar om projecten te realiseren met een hoge kwaliteit in architectuur, waarbij ook zaken als duurzaamheid en inpassing in de buurt van belang zijn. Dat wordt gewaardeerd door de huurders, maar zeker ook door de buurt waar de projecten worden gerealiseerd. Zo geven projecten als het Meerhuizenpoort en Wibautveste een positieve impuls aan respectievelijk de Rivierenbuurt en de Wibautstraat.
Na het openingswoord van Jaap Vos en de hartelijke ontvangst op het prachtige kantoor van MPO, werd er voor de leden een heerlijk ontbijt geserveerd in het naastgelegen Drovers Dog.
Onder het genot van een heerlijk ontbijt met oa gezonde sapjes werden de onderlinge banden weer eens goed aangehaald. Voorzitter Jaap Vos richtte nog eenmaal het woord tot de deelnemers, met ook de oproep om social media rondom de BBC goed in te blijven zetten. Leden zijn nog steeds welkom om aan te sluiten bij de Business Breakfastclub Huizen Amsterdam. Hoe groter het netwerk, hoe meer opbrengsten er naar de beide Ronald McDonald Huizen zullen gaan!

Deel dit bericht:
Reina HazenbergSamen bouwen aan een mooi netwerk!