Organisatie

Als je kind ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan de rand van het bed staan als je kind je nodig heeft. Daarom zijn de Ronald McDonald Huizen onmisbaar.

De continuïteit van de Ronald McDonald Huizen ligt in onze handen. Ieder Huis kan slechts bestaan met de hulp van sponsorgelden van particulieren en bedrijven. De leden van de Business Breakfastclub kunnen hieraan een bijdragen leveren. Uw contributie gaat 100% naar het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam én Huis VUmc Amsterdam. U kunt uw lidmaatschap van de BBC Amsterdam en uw organisatie online via uw LinkedInprofiel zichtbaar maken. Download hier de handleiding.

Daarnaast kunt u met uw bedrijf diverse activiteiten ten bate van de Huizen organiseren. Samen met uw medewerkers een goed doel steunen, geeft voldoening en verbindt! Daarom is het niet alleen zinvol, maar ook leuk om met uw bedrijf in actie te komen voor Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam en Huis VUmc. Dat kan op veel verschillende manieren. Zo kunt u meedoen met jaarlijkse zakelijke evenementen, maar kunt u ook zelf een actie op touw zetten. Manager Aafke de Haan helpt u graag hiermee.

Stuurgroep

De organisatie van de Business Breakfastclub Amsterdam wordt gevormd door de Stuurgroep. Deze Stuurgroep bestaat uit leden die de Ronald McDonald Huizen Emma Amsterdam en Huis VUmc een warm hart toedragen. Vanuit die rol steken zij geheel belangeloos tijd en energie in het succesvol functioneren van de Business Breakfastclub.

De Stuurgroep bestaat uit:

  • Jaap Vos, AON Risk Solutions
  • Ine Sliepenbeek – Sanders, Sliepenbeek Van Coolwijk Van Gaalen Advocaten
  • Michael Rijnders, Handelsbanken
  • Reina Hazenberg, Ronald McDonald Huis VUmc
  • Karin Alberts, Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam
  • Aafke de Haan, Ronald McDonald Huis VUmc en Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Andere Business Breakfastclubs

In Nederland zijn inmiddels vijftien Ronald McDonald Huizen waaraan op dit moment negen Business Breakfastclub verbonden zijn. Onderstaand vindt u een overzicht en een link naar de andere Business Breakfastclubs in Nederland. Mocht uw bedrijf meerdere vestigingen in Nederland hebben, kunt u zich ook bij andere Business Breakfastclubs met uw bedrijf aansluiten. Op die manier doet u landelijk aan MVO.

Alphen aan den Rhijn
Arnhem
Barendrecht
Den Haag
Drachten
Leiden
Rotterdam Zwolle

AdminOrganisatie