Ontbijt @Livewords

26 juni 2018

Ons laatste ontbijt voor de zomerstop vond plaats op dinsdag 26 juni bij vertaalbureau Livewords.
Renée Naber vertelde over hoe taal leeft en bruist. Taal legt geheimen bloot van elke cultuur, gaat voorbij aan grenzen. Wanneer je dezelfde taal spreekt, leer je elkaar begrijpen.
Je kunt samen de volgende stap zetten en er gaan werelden voor je open. Daarom zegt Livewords meer te doen dan tolken en vertalen; hun slogan is: we connect cultures.
Dat er een link is met het Ronald McDonald Huis vertelde Reina Hazenberg, assistent manager van Ronald McDonald Huis Vumc. Ook in de Huizen komen soms uitdagingen op het gebied van taal voor. Naast het feit dat de ene ouder de ander soms ook onder zijn of haar hoede neemt, ontkom je er niet altijd aan om echt professionele hulp in te moeten schakelen op het gebied van communicatie. Reine schetste een recente gebeurtenis in het Huis, waarbij de taal een dusdanige barrière werd, dat er de hulp van een professional ingeroepen diende te worden.
Livewords bood de helpende hand!

Livewords
Het grootste tolk- en vertaalbureau van de Benelux
Biedt de meeste specialisaties in tolk- en vertaaldiensten
Combineert de expertise van mensen met innovatieve tools
Heeft het grootste netwerk van tolken en vertalers
Biedt persoonlijk vertaalmanagement

Zoals gezegd was dit ons laatste ontbijt voor de zomer en zien wij u graag in september weer terug op het ontbijt bij Rabobank Amstel en Vecht!

Deel dit bericht:
Reina HazenbergOntbijt @Livewords