Ontbijt @ Handelsbanken

2 juni 2017

Op de 3e dinsdag van de maand was het weer tijd voor een heerlijk ontbijt en ditmaal in het prachtige pand van Handelsbanken op de Herengracht.
Dankzij het mooie weer kon het ontbijt ditmaal plaatsvinden in de tuin!

Handelsbanken is een fullservicebank voor particulieren, ondernemers en bedrijven. In Nederland richten zij zich primair op de hogere marktsegmenten. Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak via een landelijk kantorennetwerk kenmerken de dienstverlening van Handelsbanken.
Handelsbanken werd in 1871 in Zweden opgericht, heeft ruim 800 kantoren in 6 thuismarkten en is actief in meer dan 20 landen. In 2013 werd Nederland één van de 6 thuismarkten.
Handelsbanken heeft op dit moment 27 kantoren door heel Nederland, van Groningen tot Maastricht en Den Haag tot Enschede. Nieuwe kantoren staan in de planning.
Handelsbanken is een bank met een sterk gedecentraliseerde en kostenefficiënte manier van werken. Kantoren kunnen lokaal, dicht bij de klant, met een grote mate van zelfstandigheid beslissingen nemen. De langetermijnrelatie met klanten en direct persoonlijk contact staan hierbij voorop.

Wij danken Handelsbanken voor een zeer geslaagd ontbijt en zien u graag tijdens het volgende ontbijt op 20 juni 2017 bij McDonald’s Amsterdam-Osdorp, wat zal worden gehost door ons lid BN Bedrijfsrecherche Nederland BV

Deel dit bericht:
Reina HazenbergOntbijt @ Handelsbanken