Ontbijt @ Grand Hotel Amstelveen gehost door Netjes Beheer

17 oktober 2018

Op dinsdag 16 oktober waren we te gast in Grand Hotel Amstelveen, waar ons lid Netjes Beheer host was van het ontbijt.
Om 08.00 uur heette voorzitter van de stuurgroep van de BBC, Jaap Vos, iedereen van harte welkom en gaf het woord aan Aafke de Haan, manager van de Ronald McDonald Huizen Amsterdam. Na een update over de beide Amsterdamse Huizen (Huis Vumc en Huis Emma) konden de leden onder het genot van een heerlijk ontbijt, luisteren naar een interessante presentatie, gegeven door Bart Righarts en Wilma Schoonderbeek-Netjes, van Netjes Beheer.
Tijdens de presentatie werd er een korte film getoond over de komst van het Nationaal Tenniscentrum.
Op het terrein van Sportpark De Kegel in Amstelveen hebben de gemeente Amstelveen, eigenaar Netjes Beheer B.V. en de KNLTB eerder dit jaar het officiële startschot gegeven voor de bouw van het Nationaal Tennis Centrum (NTC).
Netjes Beheer is trots het NTC te mogen realiseren en op deze wijze bij te kunnen dragen aan de promotie van de tennissport en ontwikkeling van talentvolle spelers. Met de realisatie van het NTC wordt tevens een grote stap gezet in de ambitie om het sportpark levendig en aantrekkelijk voor Amstelveen te laten zijn.
Het moderne tenniscomplex ademt straks tennis, met in totaal 14 buitenbanen (gravel en hardcourt) en 14 indoorbanen. De KNLTB beschikt over 6 buitenbanen (4 gravel en 2 hardcourt) en 4 indoorbanen. De overige banen zijn voor tennisvereniging TV de Kegel en voor de verhuur.
Het complex beschikt over de meest geavanceerde meetapparatuur, fitness en fysioruimtes, medische voorzieningen, horecagelegenheid en kantoren.
Op het terrein ligt Grand Hotel Amstelveen met 99 kamers. Met deze faciliteiten is er volop ruimte voor het organiseren van tennisevents, trainingskampen, teambuildingsactiviteiten, vergaderingen en congressen. Ook andere racketsporten zoals padel kunnen hier hun opwachting maken. Het NTC is hét visitekaartje voor tennis in Nederland als het gaat om gastvrijheid, accommodatie en duurzaamheid.

 

 

Deel dit bericht:
Reina HazenbergOntbijt @ Grand Hotel Amstelveen gehost door Netjes Beheer