Ontbijt gehost door BN Bedrijfsrecherche Nederland B.V., verzorgd door McDonald’s Osdorp

5 juli 2017

McDonald’s en de Ronald McDonald Huizen; hoe het allemaal begon;
Engelse oncoloog prof. dr. Audrey Evans merkte dat er een dringende behoefte was aan een logeerhuis voor ouders die dagelijks bij hun zieke kind wilden zijn, maar die ver weg woonden van het ziekenhuis. Ze vond een geschikt huis vlakbij het ziekenhuis, maar zocht nog een sponsor. McDonald’s en Audrey Evans vonden elkaar. Ze spraken af dat McDonald’s het Huis zou financieren en dat het de naam Ronald McDonald Huis zou krijgen, naar de clown van McDonald’s. In 1974 werd in Philadelphia (USA) het allereerste Ronald McDonald Huis ter wereld geopend. Begin jaren 80 maakt kinderkankerspecialist prof. dr. Tom Voute in Amerika voor het eerst kennis met de Ronald McDonald Huizen. Hij is direct overtuigd van de noodzaak van zo’n Huis in Nederland en krijgt steun van McDonald’s Nederland. In 1985 opent Prinses Margriet Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam, het eerste Ronald McDonald Huis in Nederland en Europa. Sindsdien is het Ronald McDonald netwerk gegroeid. Er zijn nu in totaal 13 Huizen, 13 Huiskamers en 3 vakantiehuizen in Nederland.

Een eer was het dan ook dat wij op 20 juni met ons netwerk konden ontbijten bij McDonald’s Osdorp, gehost door BN Bedrijfsrecherche
Na een hartelijk welkom van voorzitter van de BBC Huizen Amsterdam, vertelt Franchisenemer Cees van der Veldt meer over het operationele proces na ontvangst van een bestelling.
Cees van Ingen, directeur van Bedrijfsrecherche Nederland B.V. en meer dan 20 jaar Manager Veiligheid bij McDonald’s, vertelt over wat zich achter de schermen afspeelt op het gebied van veiligheid bij ’s werelds grootste hamburgerketen
Bedrijfsrecherche Nederland Groep is opgericht in 1992 en levert dus al meer dan 20 jaar recherchediensten en veiligheidstrainingen aan overheid en bedrijven. Ook Risicomanagement Nederland maakt deel uit van de Groep.

Lees ook: http://www.bedrijfsrecherche.biz/wordpress/wp-content/uploads/2015/05/HOK_ehbo.nl_0215_McDonalds.pdf

Deel dit bericht:
Reina HazenbergOntbijt gehost door BN Bedrijfsrecherche Nederland B.V., verzorgd door McDonald’s Osdorp