Ontbijt bij XL Catlin

29 maart 2017
Op dinsdag 21 maart hebben we kunnen genieten van een heerlijk ontbijt bij XL Catlin.
Wie is XL Catlin?
XL Catlin biedt u een breed scala van producten aan. De producten omvatten onder andere het segment van schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen, de bescherming bij materiële schade en bedrijfsonderbreking, de bescherming tegen milieurisico’s, bedrijfs- en productaansprakelijkheidsverzekeringen en CAR- en montageverzekeringen.

Op het gebied van de beroeps specifieke dekkingen kunnen zij u van dienst zijn met de Errors & Omissions (E&O) en de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering (D&O).
Ook speciale verzekeringen behoren tot hun pakket. Zoals de transportverzekering, de bescherming tegen recall, de luchtvaartverzekering en de verzekering van kunst, uurwerken/bijouterieën, waardevolle voorwerpen en opslag van edelmetalen.

Ondernemingen die de wereld vooruit helpen, kiezen XL Catlin als partner. Omdat zij niet alleen cijfers analyseren, maar ook visies begrijpen. Omdat zij niet alleen snel, maar ook betrouwbaar werken. Omdat zij niet alleen experts zijn op hun eigen vakgebied, maar ook verder kijken. En omdat een snelle en eerlijke schadeafhandeling voor hen de hoogste prioriteit heeft.
Veeleisende mkb- en industriële klanten waarderen de innovatieve en omvangrijke verzekeringsmogelijkheden, of het nu gaat om schade- en (al dan niet professionele) aansprakelijkheidsverzekeringen of om projecten die om een speciale oplossing vragen.

Graag zien wij u bij het volgende ontbijt op 18 april bij Mul Projectontwikkeling!

Deel dit bericht:
Reina HazenbergOntbijt bij XL Catlin