Ontbijt bij SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen

10 maart 2017

Een weekje later dan normaal ivm de voorjaarsvakantie, maar op 28 februari was het ontbijt bij SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen Advocaten.
Tijdens de inspirerende presentatie die deze ochtend werd gehouden door Pauline Montanus en Ine Sliepenbeek, werd oa stil gestaan bij de reden van het lidmaatschap van de BBC.
Er werd gerefereerd aan artikel 9 van het Internationale Verdrag voor de Rechten van het Kind, waarin staat dat De staten die partij zijn, waarborgen dat een kind niet wordt gescheiden van zijn of haar ouders tegen hun wil, tenzij de bevoegde autoriteiten beslissen dat deze scheiding noodzakelijk is in het belang van het kind. Oftewel ieder kind heeft recht op zijn of haar ouders in de buurt. Mede dankzij de Ronald McDonald Huizen kan dit mogelijk worden gemaakt.

Wie zijn SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen Advocaten?
Met ingang van 1 september 2015 vormen de familierechtsectie van Wintertaling Advocaten en Notarissen in Amsterdam, het familierechtkantoor SliepenbeekVanCoolwijk in Eindhoven en twee familierechtadvocaten van Schlicher Advocaten in Den Haag samen het familierechtkantoor SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen. Een advocatenkantoor met een vertrouwde en landelijke reputatie in een gespecialiseerde bezetting, opererend in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht.

Kantoren in 020 en 040
Het kantoor is met 13 advocaten en scheidingsmediators één van de grootste familierechtkantoren van Nederland. Het kantoor helpt haar cliënten bij alle mogelijke familierechtelijke geschillen met een persoonlijke aanpak op een hoog juridisch niveau

Deel dit bericht:
Reina HazenbergOntbijt bij SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen