Ontbijt bij Regus Vinoly

27 oktober 2016

Regus opende op 1 december 2015 flexibel kantoor in de Viñoly toren aan de Claude Debussylaan.
Regus speelt in op de toenemende vraag naar flexibele kantoren en co-working oplossingen. Het is de derde Regus business center in Zuidas.

Op 18 oktober waren de leden van de Business Breakfastclub Amsterdam uitgenodigd om op deze prachtige locatie samen te komen. Na een hartelijk welkom vertelde Michiel Siepman, Area Manager bij Regus, ons meer over Regus en konden de leden aansluiten voor een rondleiding. Michiel sloot zijn presentatie af met een mooie geste richting de ouders die in de Ronald McDonald Huizen verblijven, namelijk een gratis toegangsvoucher voor een aantal locaties van Regus. Na verloop van tijd vinden ouders gedurende hun verblijf soms ook weer ruimte om voorzichtig weer aan het werk te gaan. De Huizen bieden ook een geschikte ruimte om weer even achter de laptop te zitten, maar hoe fijn is het om de mogelijkheid te hebben om op een prachtige externe locatie te werken? Wij danken Regus dan ook voor het meedenken in deze!

Karin Alberts van Ronald McDonald Huis AMC volgde Michiel Siepman op en gaf een update over het wel en wee van de Huizen. Ditmaal ook met een speciale boodschap namens ouders die hun dankbaarheid hadden geuit middels een kaartje, werd door Karin overgebracht aan de leden. Eens te meer werd weer duidelijk hoe onmisbaar de Huizen voor deze families zijn.

In business center Viñoly vinden professionals alles wat ze in een tijdelijke werkplek zoeken: inspirerende kantoor- en vergaderruimtes, een auditorium, een vernieuwend co-working concept en een business lounge Viñoly-waardig, voor kleine en grote bedrijven. Het business center ligt op de begane grond, de eerste en de tweede etage met ingang bij het treinstation Amsterdam Zuid. Voor de business professional is de flexibele werkplek direct toegankelijk.

De vraag naar flexibele kantoren en co-working oplossingen

De Amsterdamse Zuidas staat bekend als een internationaal hoogwaardig zakencentrum. Meer dan zevenhonderd bedrijven, waaronder veel toonaangevende namen, hebben zich hier al gevestigd. Regus ziet de vraag naar flexibele kantooroplossingen al jaren toenemen. Met de nieuwe locatie in Viñoly komen we aan de toenemende, diverse vraag tegemoet en vergroten we ons totale portfolio aanbod in dit gebied.”

Viñoly

Viñoly is genoemd naar Rafael Viñoly, een zeer succesvolle architect uit Uruguay die zo veelzijdig ontwerpt, dat niet snel gesproken kan worden van ‘een typische Viñoly’. Zijn eerste gerealiseerde ontwerp in Europa staat aan de Claude Debussylaan in Zuidas. Kenmerkend voor dit gebouw is de bliksemschicht in de avonduren die overdag een trap blijkt te zijn die om het gebouw heen slingert. Een mooie en centrale locatie op de Zuidas naast station Amsterdam Zuid met een directe verbinding naar Schiphol Airport of Amsterdam centrum.

Deel dit bericht:
Reina HazenbergOntbijt bij Regus Vinoly