Maak kennis met…

25 oktober 2021

Maak kennis met lid van onze Business Breakfastclub Ronald McDonald Huizen Amsterdam Wilma Schoonderbeek van Netjes Beheer De BBC is een netwerk dat bestaat uit verbinders die business voor, met en tussen elkaar genereren door interesse in elkaar te tonen en samenwerking te stimuleren. Een netwerk waarin het Ronald McDonald Huis de verbindende factor is. Meer weten of een keer de sfeer komen proeven; stuur een mail naar info@businessbreakfastclubamsterdam.nl

De leden van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huizen Amsterdam (BBC) willen graag meer leren over jouw bedrijf, over jezelf; kun je ons iets vertellen over de activiteiten en jouw functie?
Netjes Beheer bestaat meer dan 65 jaar. Opgericht door vader, De Bouwer van de familie. Het bouwbedrijf Netjes heeft vele huizen, scholen, kantoren en winkels gebouwd, hoofdzakelijk in Amstelveen. Tegenwoordig beheren wij naast woningen, winkels en kantoren ook Bowling de Kegel, Grand Hotel Amstelveen en Het Nationaal Tenniscentrum. Neem maar eens een kijkje op een van onze websites bv.: www.hureninamstelveen.nl of www.ntcdekegeamstelveen.nl Natuurlijk bouwen we met enige regelmaat iets nieuws. Zo loopt nu het project “Jaagpad” in Alkmaar. Hier worden de aankomende jaren 411 appartementen gerealiseerd. Bart Righarts is vastgoedmanager en Wilma Schoonderbeek-Netjes eigenaar en directeur. Wij beiden zijn lid van de BBC.

Wat maakt jouw bedrijf bijzonder?
Wij zijn altijd bezig met het ontwikkelen en bedenken van nieuwe dingen en oplossingen voor problemen en vraagstukken. Zo houden we de dynamiek in het bedrijf en onszelf scherp. Ons bedrijf heeft een lange historie in het samenwerken met andere bedrijven. Medewerkers en managers zijn vaak meer dan 10 jaar in dienst. Iedereen neemt een unieke plek in en zoals we zelf vaak gekscherend zeggen: we hebben er van iedereen maar 1 !

Sinds wanneer ben je lid van de BBC, en waarom is jouw bedrijf lid geworden?
Wij zijn meer dan 5 jaar lid. Wij vinden het een prachtig initiatief en hebben bewondering voor de mensen die deze huizen leiden. Met liefde en passie weten zij vele vrijwilligers aan zich te binden en vele mensen en gezinnen een tijdelijk thuis te bieden. Elke keer als wij een huis bezoeken staan wij weer versteld van deze organisatie.

Naast de belangrijke financiële bijdrage van jouw bedrijf via de BBC aan ‘onze Huizen’, wat levert de deelname jouw bedrijf, jezelf op?
In de loop der jaren hebben wij erg leuke mensen ontmoet en is het altijd weer gezellig om elkaar te zien. Het is ook erg leuk om op bezoek te komen bij elkaars bedrijven. De diversiteit is groot. Zo hebben wij in de afgelopen jaren een praatje bij de bank gehad, uitleg bij een advocatenkantoor, een golfclub bezocht, van alles over containers gehoord, gezien hoe je een maatpak kan bestellen, de nieuwste auto’s mogen zien enz,enz. Daarnaast de meest fantastische ontbijtjes genuttigd! Het is altijd weer bijzonder wat elke samenkomst weer brengt.

Ter afsluiting, wat wil je graag nog delen met de andere leden?
Het is heel belangrijk dat deze BBC blijft bestaan, laten we met elkaar ons best doen om meer bedrijven lid te gaan laten worden!

 

 

Deel dit bericht:
Reina HazenbergMaak kennis met…