Laatste ontbijt van het jaar!

20 december 2018

Een enorm woord van dank aan alle leden van de Business Breakfastclub Huizen Amsterdam voor hun inzet van het afgelopen jaar.
Dankzij hen ontvingen de Ronald McDonald Huizen Amsterdam een cheque van maar liefst €19309,06!
Het laatste ontbijt van het jaar vond plaats bij Benji’s Amsterdam en werd gehost door Mul Projectontwikkeling. 

Met deze betrokkenheid steunen de leden duizenden gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven om dicht bij hun ernstig zieke kind te kunnen zijn.
Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Een fijn en veilig gevoel voor ouder én kind.
Deze unieke instelling, een thuis ver weg van huis voor ouders, broertjes en zusjes van een kind dat in het ernaast gelegen ziekenhuis verblijft, kan alleen blijven bestaan dankzij de tomeloze inzet van en donaties van particulieren en ondernemers. Ondernemers zoals de leden van de Business Breakfastclub Huizen Amsterdam! Wilt u ook onderdeel uitmaken van een netwerk dat bestaat uit verbinders die business voor, met en tussen elkaar genereren door interesse in elkaar te tonen en die samenwerking stimuleren? Een netwerk waarin de Ronald McDonald Huizen Amsterdam de verbinden factor is? Geef een mooie invulling aan uw MVO beleid voor 2019 en word lid!
Mail ons info@businessbreakfastclubamsterdam.nl

Wij wensen u fijne feestdagen en zien u graag in het nieuwe jaar!
Het eerste ontbijt vindt plaats op 22 januari 2019 bij SCG-Advocaten, gehost door BoitenLuhrs Incasso Gerechtsdeurwaarders.

Deel dit bericht:
Reina HazenbergLaatste ontbijt van het jaar!