Het ontbijt

De ontbijtbijeenkomsten vinden tien keer per jaar plaats, elke keer op de derde dinsdag van de maand (m.u.v. juli en augustus). De deelnemers treffen elkaar op locatie bij één van de deelnemers, óf in een horecagelegenheid in de regio.

Tijdens de bijeenkomst presenteert de gastheer/gastvrouw zijn/haar bedrijf aan de aanwezigen. Het ontbijt is een middel om te netwerken en elkaar beter te leren kennen.

Veel tijd nemen de ontbijtbijeenkomsten niet in beslag: de aanvangstijd is om 08.00 uur precies en om uiterlijk 09.30 uur gaat iedereen zijn of haar werkdag in. Dankzij dit handige tijdstip hoeft u nauwelijks kostbare werktijd op te offeren. Het enige dat u hoeft te doen is u aan te melden.

Als u lid bent van de Business Breakfastclub Amsterdam, krijgt u daarvoor tijdig een uitnodiging. U bent niet verplicht om deel te nemen maar in dat geval wordt een afmelding zeer op prijs gesteld. Verder bestaat de mogelijkheid om een zakelijke relatie als introducé mee te nemen, wat de dynamische samenstelling van de club waarborgt.

De kosten van het ontbijt worden gedragen door de aanwezige leden en bedragen per persoon € 10,00 incl. BTW. Wij geloven in gelijke kansen en mogelijkheden voor alle leden. Door deze invulling, heeft ieder lid de mogelijkheid als gastheer/gastvrouw op te treden en zijn/haar bedrijf te presenteren

De lidmaatschapsinkomsten gaan rechtstreeks naar Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam; een warm thuis voor ouders van zieke kinderen.

AdminHet ontbijt