Eerste ontbijt van het jaar!

23 januari 2019

Op dinsdag 22 januari vond het eerste ontbijt van het jaar plaats bij ons lid SCG Advocaten, waar het ontbijt werd gehost door BoitenLuhrs. 
BoitenLuhrs is een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor. Met de juridische en financiële dienstverlening ondersteunen zij grote en kleine organisaties bij het gehele incasso- en deurwaarderstraject. Daarnaast adviseren en informeren zij hun klanten ook preventief over hun debiteurenbeheer en credit management activiteiten.
Voorzitter van de stuurgroep van de BBC, Jaap Vos, heette de leden welkom op het eerste ontbijt van het jaar. Manager van de Ronald McDonald Huizen Amsterdam, Aafke de Haan, deelde ook nog 2 andere  belangrijke zaken, namelijk dat na de fusie van de twee Amsterdamse academische ziekenhuizen tot Amsterdam UMC, Ronald McDonald Huis Emma en Ronald McDonald Huis VUmc ook hun krachten bundelen. De Huizen zijn ondergebracht in één overkoepelende stichting. “Op deze mannier kunnen we nog beter samenwerken. Het belang van en de zorg voor onze gasten blijft voorop staan. Aan onze missie, het bij elkaar houden van families in een periode van ziekte, verandert er dan ook niets. Ook zijn we ongelooflijk trots ie te mogen mededelen dat Ronald McDonald Huis VUmc Amsterdam en Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam voortaan een nieuwe ambassadeur hebben. En niet zomaar iemand: zanger Tino Martin!”

Tino Martin heeft persoonlijke ervaring met Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Toen zijn zus op haar 13e ernstig ziek was, heeft hij als kind met zijn ouders gebruik gemaakt van het Huis. Helaas is zijn zus in 2018 overleden. Tijdens de concerten die Tino kort daarna gaf in de Ziggo Dome heeft hij geld ingezameld voor het Ronald McDonald Huis. Maar hij wilde meer doen. Dat heeft hem ertoe bewogen om de Amsterdamse Huizen te gaan steunen als ambassadeur: “Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het zeer belangrijk is dat deze Huizen bestaan. Het was fijn om in zo’n spannende periode bij mijn ouders en zus in de buurt te kunnen zijn. Ik ben blij dat ik op deze manier iets kan terugdoen voor de goede zorgen die we toen hebben ontvangen.”

Wij zien u graag weer op ons volgende ontbijt, gehost door ons lid Trident Container Leasing, op dinsdag 26 februari!

Deel dit bericht:
Reina HazenbergEerste ontbijt van het jaar!