De Waard Bouw host BBC Borrel @ Loetje aan het IJ

23 november 2017

Dinsdag 21 november werd er in plaats van een ontbijt een borrel gehost door Martin Deurwaarder, eigenaar van de Waard Bouw.
Onder het genot van een drankje en uiteraard een echt Loetje biefstuk, kon er onder muzikale begeleiding van een saxofonist, genetwerkt worden.

Martin Deurwaarder heeft meer dan 30 jaar ervaring als hij eind 2012, in Amsterdam Noord, De Waard Bouw start. Een jong en dynamisch bedrijf voor alle zakelijke en particuliere (ver)bouwprojecten in de regio. Voor het verbouwen van uw supermarkt of winkel, een van de activiteiten waarin de medewerkers jarenlange ervaring hebben, kunt u ook bij De Waard Bouw terecht.
Zelf heeft Martin bijna 30 jaar bij een middelgrote Noord-Hollandse bouwer/projectontwikkelaar gewerkt en tot eind 2012 bij een Zaans bouwbedrijf. Deze ervaring komt goed van pas bij het adviseren van de klant. Ook onze vakmensen kunnen door jarenlange ervaring in de bouw snel inspelen op de wensen van de klant en oplossingsgericht handelen.
Namens de beide Ronald McDonald Huizen Amsterdam danken wij Martin voor zijn bijdrage en enthousiasme voor de Huizen!

Graag verwelkomen wij u tijdens het volgende ontbijt op 19 december @ Ronald McDonald Huis VUmc gehost door DEKRA Claims and Expertise B.V.

Deel dit bericht:
Reina HazenbergDe Waard Bouw host BBC Borrel @ Loetje aan het IJ