Bijzonder ontbijt in Ronald McDonald Huis Vumc

18 mei 2018

Sinds een aantal jaar bestaat de Amsterdamse Businessclub dat zakendoen & netwerken combineert met je inzetten voor een goed doel: Business BreakfastClub Amsterdam.
De bijeenkomsten hiervan vinden tien keer per jaar plaats in de vorm van een gezamenlijk ontbijt op steeds wisselende locaties, namelijk bij de leden van de BBC.
Informele bijeenkomsten met veel ruimte voor goede gesprekken, je maakt kennis met het bedrijf van een ander lid en dat onder het genot van een goed ontbijt.
Een betere start van de dag valt bijna niet te bedenken!
Omdat wij meer mensen kennis wilden laten maken met deze bijzondere club, heeft ons lid Van der Steenhoven Advocaten aangeboden het ontbijt eenmaal voor iedereen aan te bieden.
Dit resulteerde in een mooi gezelschap bestaande uit onze leden en introducees.
Voor veel mensen was het die ochtend voor het eerst dat zij in een Ronald McDonald Huis waren, waar het ontbijt plaatsvond.
Het belang van het Huis werd ook nog eens onderstreept door Mathijs, die als oud gast zijn verhaal vertelde over Hoop, Geloof en Liefde. Mathijs vertelde hoe hij die tijd heeft ervaren. Hoe hij in het diepe werd gegooid, maar niemand hem vertelde hoe diep het was. Het enige wat hij kon doen was blijven zwemmen. Voor zichzelf, voor Myla, voor zijn gezin. Myla overleed aan de gevolgen van ACD op 17 december 2015 na een oneerlijke strijd van net geen vier weken. Na het overlijden van Myla voelde Mathijs dat hij alles op wilde gaan schrijven wat er gebeurd was. Al snel liep het schrijven uit de hand. Het resultaat is een prachtige eerbetoon aan zijn dochter. De opbrengsten van het boek komen volledig ten goede aan stichting ACD https://stichtingacd.nl

Ook onderdeel worden van dit bijzondere netwerk?
Mail ons:
info@businessbreakfastclubamsterdam.nl
Wij vertellen u graag meer!

De foto’s tijdens dit ontbijt zijn genomen door Eelko Bouwma
Zie ook: https://www.iamsterdam.com/nl/uit/tentoonstellingen/visions-the-world-through-our-eyes

 

 

Deel dit bericht:
Reina HazenbergBijzonder ontbijt in Ronald McDonald Huis Vumc