Bijzonder ontbijt in het Ronald McDonald Huis VUmc

17 december 2015

Presentator en ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds Robert ten Brink opende op 31 maart 2015 het allereerste ontbijt van de Business Breakfastclub Ronald McDonald Huizen Amsterdam. Het werd de eerste van een hele reeks, waarbij een grote groep Amsterdamse bedrijven zich inmiddels heeft gecommitteerd aan het goede doel, namelijk
Ronald McDonald Huis AMC Amsterdam en Ronald McDonald Huis VUmc Amsterdam.
Dinsdag 15 december vond er een bijzonder ontbijt plaats in het Ronald McDonald Huis VUmc.
Om 8:00 uur werden de leden welkom geheten door Jaap Vos, voorzitter van de Stuurgroep BBC Amsterdam. Brenninkmeijer Design nam daarna het woord over en trakteerde de leden op een boeiende presentatie van de werkzaamheden die zij verrichten, o.a ook de realisatie van de prachtige vrijwilligers ruimte in het Ronald McDonald Huis VUmc.
Tijdens dit ontbijt werd er stil gestaan bij het succes van de eerste 6 bijeenkomsten. De lidmaatschappen en de sponsoring van de ontbijten hebben er toe geresulteerd dat er namens alle leden een eerste donatie aan de Ronald McDonald Huizen Amsterdam aangeboden kon worden. Naast de vele cadeautjes die de leden mee hadden gebracht voor onder de kerstboom, voor alle kinderen en ouders, hebben de beide Huizen de eerste cheque/donatie uit handen van de Business Breakfastclub Huizen Amsterdam ontvangen. De cheque vertegenwoordigde een fantastisch resultaat van €13.648,-!
Burgemeester van Amstelveen, mevrouw drs. M.M. van ’t Veld heeft ochtend het bijzondere ontbijt bijgewoond om vanuit haar rol het belang van het ondernemerschap in de regio Amsterdam te benadrukken. Kortom, een zeer geslaagd ontbijt!

Deel dit bericht:
Reina HazenbergBijzonder ontbijt in het Ronald McDonald Huis VUmc